top of page

FAQ

Pre-order


Een pre-order is een bestelling voor een kleurboek dat nog niet beschikbaar is (of momenteel niet op voorraad is).
 
De volledige verkoopprijs van het product dien je meteen bij het plaatsen van de pre-order af te rekenen, net als bij een normale aankoop.  Je kunt het zien als een standaard verkoop, maar dan met een verlengde levertijd.

Let op: Op de aankoop bon staat onze standaard levertijd aangegeven van 3-5 werkdagen. Dit geldt dus niet voor de pre-order! Pre-orders worden verzonden ná de releasedatum. 

Je betaalt eenmalig de verzendkosten. Bij een besteding van meer dan €50,- zijn de verzendkosten gratis. Dit geldt niet voor bestellingen die worden verzonden naar België, Duitsland, Italië, Portugal en Spanje.

Je ontvangt na het plaatsen van een bestelling automatisch een bevestigingsmail.
Zodra jouw bestelling gereed is voor verzending ontvang je wederom een e-mail, ditmaal met een Track & Trace code waarmee je jouw pakket kunt volgen. 

Wij verzoeken je vriendelijk om jouw adres- email en overige contactgegevens goed te controleren. Mocht je geen mail hebben ontvangen, dan is deze hoogstwaarschijnlijk beland in jouw spambox.

 

  • iDEAL

  • Bancontact

  • PayPal

Betaalmethodes

 
De levertijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen en verloopt via PostNL.
Echter streven wij ernaar om bestellingen eerder te verzenden.

Alle verzendingen worden standaard geleverd binnen Nederland.

Wij verzenden binnen Europa naar: België, Duitsland, Italië, Portugal en Spanje.


De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten binnen Nederland bedragen:
€ 4,9
5 voor een brievenbuspakket

€ 7,95  voor een normaal pakket onder de € 50,-  
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,- 


Let op: De verzendkosten worden automatisch berekend aan de hand van het gewicht - en de verzendlocatie van jouw order, bovengenoemde verzendkosten kunnen daarom afwijken.

Zodra jouw bestelling gereed is ontvang je een e-mail met een tracking code, waarmee je jouw pakket kunt volgen.

Verzending
Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
 
Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
 
Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €5,00 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder.
 
Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@sevencolorsclub.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
 
Mocht het product en/of de verpakking beschadigd zijn dan zullen wij deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

bottom of page